02:19:52 25.04.2024
Stiri

O delegație formată din cinci europarlamentari PPE au vizitat R. Moldova, la invitația lui Ilan Șor

Politică 22.01.2018 13:22 Vizualizări1017 Autor: Ziarul National
O delegație formată din cinci europarlamentari PPE au vizitat R. Moldova, la invitația lui Ilan Șor


O delegație formată din cinci europarlamentari ai Partidului Popular European (PPE) a întreprins o vizită de două zile la Orhei, la invitația primarului municipiului, Ilan Șor. Aceștia au participat la o Masă rotundă cu tematica implementării practicilor europene la nivel local, precum și de a discuta proiecte comune pentru dezvoltarea orașului Orhei.

Potrivit unui comunicat de presă al Partidului „Șor”, Orheiul a fost vizitat de Fulvio Martusciello (șeful delegației Parlamentului European pentru relațiile cu Israel), Stefano Maullu (vicepreședinte al Comisiei Europene pentru cultură și educație), Alberto Cirio (membru al delegației Comisiei parlamentare UE-Moldova), Salvatore Domenico Pogliese și Tomas Zdechovsky. Deputații, care au vizitat Orheiul reprezintă Italia și Cehiaîn Parlamentul European. Delegația a inclus, de asemenea, experți și politologi, precum și asistenți ai deputaților.

„În cadrul vizitei, deputații europeni au întreprins o vizită de studiu în municipiul Orhei, au discutat despre reformele realizate în domeniul infrastructurii și sectorul social. Mai mult, europarlamentarii au analizat cum sunt realizate în practică promisiunile preelectorale”, arată sursa citată.

Această vizită a fost întreprinsă după ce o delegație Partidului „Șor” a vizitat Parlamentul European în luna iunie 2017. În cadrul acelei vizite au avut loc zeci de întâlniri cu membrii PE din diferite grupuri politice și partide. „Vizita s-a încheiat cu acorduri privind cooperarea ulterioară, iar reprezentanții lui Ilan ȘOR au invitat deputații europeni să viziteze Orheiul. Ulterior au avut loc mai multe întâlniri ale reprezentanților Partidului „Șor” cu deputații europeni, inclusiv vizita lui Ilan Șor la PE”, se mai arată în comunicatul de presă.

Menționăm că, duminică 21 ianuarie, în cadrul Primăriei Orhei a avut loc o masă rotundă, unde au participat oficiali ai Primăriei Orhei, precum și reprezentanții Partidului „Șor”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md