(foto) Toyota Land Cruiser Prado facelift este acum disponibil într-o variantă utilitară cu trei uşi

Toyota a prezentat cea mai utilitară, cea mai simplă şi cea mai ieftină versiune a modelului recent actualizat Land Cruiser Prado. Aceasta se numeşte Utility şi este comparată cu un cal folosit la diverse munci grele.

Versiunea Utility va fi şi cea de bază. Disponibilă deocamdată doar în Marea Britanie, clienţii o pot comanda în caroserii cu trei sau cinci uşi! Cea mai mică are o lungime de 4.395 de mm şi dispune de cinci locuri pentru pasageri.

Sub capotă se poate ascunde doar un singur propulsor, un turbo diesel de 2.8 litri care produce 177 de CP. Cutia de viteze poate fi doar manuală cu şase trepte în varianta cu trei uşi şi aceeaşi sau una automată cu şase rapoarte pe varianta cu cinci uşi. Cuplul maxim poate fi respectiv de 420 sau 450 Nm.

Lista de dotări a modelului Toyota Land Cruiser Prado Utility include în primul rând nişte roţi cu jante de oţel de 17 inci, railings-uri pe acoperiş, praguri modificate şi apărătoare de noroi.

Mai poate fi comandat un sistem de acces fără cheie, cruise control, sistem de climatizare, asistent la rulare în pantă sau rampă, sistem audio cu şase difuzoare şi Bluetooth, cinci airbag-uri şi altele.

Preţul de start pentru un LC Prado Utility porneşte de la 32.795 de lire sterline pentru varianta cu trei uşi şi de la 34.095 de lire sterline pentru cea cu cinci uşi.

https://autoblog.md/video-test-drive-toyota-land-cruiser-prado-facelift-premiera/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/