Surpriză pentru fanii francizei „James Bond”. Următorul agent 007 ar putea fi un cunoscut cântăreț, în vârstă de 24 de ani

Casino Royale (2006) – filmstill
Foto: Capital Pictures

Tom Hiddleston, Idris Elba şi James Norton au fost cu toţii vehiculaţi ca potenţiali succesori ai lui Daniel Craig, însă, potrivit Daily Star, rolul agentului 007 ar putea să fie interpretat de un actor mai tânăr şi mai puţin cunoscut în lumea filmului.

Editorul de film al Spectre, Lee Smith, susţine un nume surpriză pentru viitorul chip al lui James Bond. Este vorba despre Harry Styles, fost membru al trupei One Direction, actual interpret solo şi cunoscut în lumea cinematografiei pentru rolul din Dunkirk, potrivit thesun.co.uk.

„Harry ar putea să o facă. Dacă vor un Bond mai tânăr, de ce nu? El poate face asta”, a spus Smith.

Dacă rolul îi va fi dat, într-adevăr, lui Harry Styles, am avea de-a face cu cel mai tânăr Bond din istorie. Englezul urmează să împlinească 24 de ani pe 1 februarie.

bustle.com
bustle.com

„Harry este foarte talentat şi poate, cu siguranţă, să facă asta. Este un talent excepţional şi complet natural în faţa camerei”, a continuat Smith.

Editorul de film a mai spus, totodată, referindu-se la rolul lui Styles din Dunkirk, că mulţi dintre cei care i-au văzut interpretarea nu şi-au dat seama că au de-a face cu un actor care se afla la primul său rol. „Dacă vrea să continue cu actoria, nu îmi pot imagina că nu va avea un viitor strălucit”, a încheiat Smith.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente