(video) Ronaldo a cerut de la doctorul echipei telefonul ca să-și vadă fața plină de sânge, după ce a fost lovit cu gheata în cap

6c555719b39ae4d2a34748de687c7e17

Cristiano Ronaldo a oferit imaginea zilei la meciul cu Deportivo La Coruna. Portughezul a cerut un telefon mobil pentru a vedea cum arată rana de lângă ochi, provocată de lovitura fundașului echipei Deportivo La Coruna.

Cristiano Ronaldo a fost lovit cu gheată în cap de Schar la faza golului înscris în minutul 84. Portughezul a fost nevoit să iasă de pe teren, cu chipul însângerat, însă nu a avut răbdare şi i-a cerut medicului care era alături de el să-i dea telefonul mobil pentru a vedea cât de tare a sângerat, folosind camera pentru selfie.

Ronaldo nu a mai revenit pe teren, astfel că Real Madrid a încheiat meciul cu un jucător în minus, deoarece toate schimbările erau deja făcute. Real Madrid a obţinut o victorie categorică pe teren propriu, cu scorul de 7-1.

Imaginea cu Cristiano Ronaldo verificându-și atent chipul a fost preluată de presa internațională unde a fost tratată cu umor.

„Fanii au râs copios de gestul făcut de Cristiano Ronaldo”, a scris și Fox News.

„Niciodată prea timid pentru a-și arăta admirația față de sine, Cristiano Ronaldo a dus la un alt nivel dragostea față de el”, a scris pe Twitter ESPN.

Cu o reacție pe Twitter în acest sens a venit echipa Real Madrid, în care a scris că „Ronaldo doar și-a verificat rana de la ochi cu ajutorul mobilului, oamenii au devenit nebuni”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente