18:34:20 28.03.2024
Stiri

FOTO // Răzvan şi Dani, în lenjerie intimă, în direct la tv

Monden 21.01.2018 20:30 Vizualizări1968 Autor: Ziarul National


FOTO // Răzvan şi Dani, în lenjerie intimă, în direct la tv sursa: google.ro

În ultima zi din cele două săptămâni în care emisiunea „Neața cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1 s-a filmat în mall Promenada, cei doi matinali au fost protagoniştii unui moment pe cât de surprinzător, pe atât de amuzant.

Convinşi de faptul că vor reuşi fără nicio problemă să le învingă pe Flavia şi Amalia la o partidă de biliard, Răzvan şi Dani au acceptat fără să clipească provocarea fetelor. Culmea însă, fetele s-au dovedit experte în acest joc şi au ieşit şi învingătoare. Cum pariul a fost pierdut, Răzvan şi Dani au fost nevoiţi să se ţină de cuvânt, drept urmare au apărut în boxeri, fără pantaloni pe ei, la -3 grade Celsius, pe patinoarul din mall Promenada.

Şi asta nu e tot, cei doi au fost nevoiţi să facă şi un mic moment artistic, câteva mişcări de patinaj, spre amuzamentul tuturor.

„Emisiunea asta este plină de învăţături şi învăţăminte. Aşa că, dacă ai pierdut un pariu, fii cu obraz subţire şi joacă până la capăt. Din nefericire pentru noi în tot weekendul ăsta în care vom fi ciuca bătăii pentru prietenii noștri, vom face turul ruşinii”, a fost anunţul pe care Dani l-a făcut înainte de a defila pe patinoar purtând doar lenjerie intimă şi un pulovăr roşu.

„De acum înainte ne va fi învăţare de minte să nu mai facem nici măcar cel mai sigur pariu. Dacă ne gândim să facem un pariu când cineva zice că va cădea Luna, noi ştim că nu mai facem”, a concluzionat Dani.

După aceste peripeţii de neuitat, Răzvan şi Dani împreună cu întreaga echipă de la „Neața cu Răzvan şi Dani” se vor întoarce, începând de luni, 22 ianuarie, într-un nou studio de filmări care va fi unul special, o noutate pentru ce înseamnă televiziune în România.

Matinalii de la Antena 1 vor intra în casă nouă cu mult entuziasm şi energie într-un studio 100% modular, ceea ce înseamnă că totul se poate schimba la 180 de grade într-un timp foarte scurt, mai puţin de 10 minute.


Sursa: apropotv.ro


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md