(video) Protest de amploare în România. În Piaţa Constituţiei, numărul manifestanților a ajuns la 50.000 de oameni

10677197
Foto: agerpres.ro

Românii se arată nemulțumiți de faptul că Parlamentul a votat Legile Justiției, care  urmează să ajungă la președintele Klaus Iohannis și care le poate respinge doar o singură dată. Mobilizarea s-a făcut pe rețelele de socializare, iar organizator este societatea civilă.

La protest au anunțat că se vor alătura partidele de opoziție, precum Uniunea Salvați România și Platforma România 100, a fostului premier român, Dacian Cioloș.

Protestatarii strigă, printre altele, „Justiţie, nu corupţie” şi „Hoţii”. De asemenea, unii dintre ei fluieră, suflă în vuvuzele şi bat în tobe ori flutură steagul tricolor.

Manifestanţii au pancarte cu mesaje, printre care următoarele: „Toţi pentru justiţie”, „Din dragoste pentru România”, „#Rezist”, „Hoţia şi prostia conduc România” şi „Braşov via Madagascar”.

În aceste momente numărul protestatarilor din București a ajuns la 50 de mii, anunță organizatorii. Manifestanții se afla în fața Casei Poporului unde scandează lozinci și cer parlamentarilor să anuleze modificările făcute la Legile Justiției.

ook_975x521

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente