/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

ATENȚIE la drum! Pe traseele naționale se circulă în condiții de polei

missing
20 ianuarie 2018, ora 10:54

– să nu pornească la drum dacă nu au echipat autovehiculul cu pneuri corespunzătoare;
– să nu uite că autovehiculul trebuie dotat cu lanțuri antiderapante, lopată, racletă şi sac cu nisip;
– să verifice starea instalației de încălzire, a nivelul antigelului, a ștergătoarelo
– să verifice starea frânelor;
– să reducă viteza de deplasare şi mai ales în apropierea trecerilor pentru pietoni;
– să păstreze distanța între autovehicule.

De asemenea, pietonii sunt îndemnați să circule doar pe trotuar, să traverseze strada doar în locurile special amenajate după o temeinică asigurare.

Totodată, INP informează că pe teritoriul Republicii pe parcursul nopții echipajele de patrulare au însoțit autospecialele la prelucrarea drumurilor cu material antiderapant şi deblocarea drumurilor. Astfel, la moment în zona de de a țării nu sunt careva trasee sau drumuri blocate.

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP menționează că din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, pe drumurile din țară au avut loc 3 de accidente rutiere, în urma cărora 5 persoane au avut de suferit diferite traumatisme.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram