(video) Un Tesla Semi a fost filmat ziua pe o stradă şi s-a observat o diferenţă faţă de prototip

În spaţiul virtual a fost făcut public un prim filmuleţ în care ni se arată la lumina zilei un camion Tesla Semi aflat în proces de rulare și fără camuflaj. Autorul imaginilor a remarcat o diferenţă majoră faţă de prototipul prezentat în luna noiembrie a anului trecut.

Camionul de teste cu dimensiuni relativ compacte va avea pe varianta de serie nişte oglinzi retrovizoare obişnuite spre deosebire de nişte camere video. Deocamdată rămâne o dilemă dacă acestea din urmă vor fi oferite opţional sau nu vor fi disponibile deloc.

Vezi şi: (video) Revoluţie printre camioane! Noul Tesla Semi – patru motoare electrice, portbagaj sub capotă, aerodinamică mai bună decât a lui Bugatti Chiron

Noul camion electric al companiei americane va începe să fie produs în anul 2019 şi ar trebui să devină cea mai rapidă mașină din clasa sa cu o autonomie de până la 800 de kilometri.

Conform informaţiilor oficiale, Tesla Semi este pus în mişcare de patru motoare electrice a căror caracteristici nu este încă specificată exact. Un camion fără remorcă poate atinge o viteză de 96 de km/h în doar 5.0 secunde, iar cu o remorcă care cântăreşte puţin peste 36 de tone este capabil să atingă aceeaşi viteză în doar 20 de secunde.

Vezi şi: (video) Trebuie să vezi asta! Iată cât de repede accelerează de pe loc camionul electric Tesla

Vezi şi: Arabii au făcut prima comandă de Tesla Semi de peste ocean. Şi-au zis că e bun de dus gunoiul

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/