Tânăr din Orhei, reținut pentru furt. Împreună cu un amic, au spart cel puțin trei automobile

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un locuitor al orașului Orhei, în vârstă de 20 ani, a fost reținut de către ofițerii de investigații ai Inspectoratului de poliție al sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, fiind bănuit de comiterea unui șir de furturi din automobile. Anterior individul a mai fost documentat de către polițiști pentru fapte analogice.

Potrivit informațiilor constatate în cadrul acțiunilor de urmărire penală și speciale de investigații, poliţiștii au stabilit că bănuitul împreună cu un complice în vârstă de 39 ani, care la moment se află peste hotarele țării, ar fi pătruns în cel puțin trei automobile de modelele „Toyota”, „Mercedes” și „Lexus RX”, parcate pe strada Onisifor Ghibu și Ion Creangă din sectorul Buiucani al capitalei. Aceștia ar fi pătruns prin deteriorarea parbrizelor laterale, de unde ar fi sustras bani și bunuri materiale în valoare totală de aproximativ 25.000 de lei.

În cadrul audierilor bănuitul și-ar fi recunoscut vinovăția, fiind reținut pe un termen de 72 de ore. El este cercetat penal pentru furt și riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 lei la 27.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...