/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un bărbat din Vulcănești, transportat cu elicopterul la Chișinău. Avea multiple traumatisme

missing
19 ianuarie 2018, ora 15:06

Din cauza multiplelor traume, craniocerebrală, contuzie cerebrală, hematom cerebral, fractura coastelor 2-10 din dreapta și stînga și în urma deciziei consiliumului, s-a hotărât tratarea acestuia la IMSP Institutul de Medicină Urgentă. Deoarece transportarea terestră prezenta riscuri majore pentru viața pacientului, a fost solicitat elicopterul serviciului SMURD din România.

În după amiaza acestei zile, elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo iar pacientul a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău. Acesta va fi supus tratamentului intensiv și intervențiilor chirurgicale necesare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram