Actualitate

11 persoane au ajuns la spital în urma accidentelor provocate de ninsoare

Solicitat de agenţie, şeful Serviciului de presă al inspectoratului, Alina Bunghez a menţionat că până la ora 15.00 pe întreg teritoriul ţării se circulă în condiţii de iarnă. ”Ninsorile şi vântul au blocat accesul pe drumurile din raionul Ștefan Vodă. Traseele R-35 Basarabeasca-Comrat, R-30 Anenii Noi şi R-32 Cahul-Taraclia sunt blocate. În prezent, pe teritoriul raioanelor afectate activează tehnica de deszăpezire”, a spus Bunghez.

Tot din cauza ninsorilor puternice dar şi a vântului 275 localități din 18 raioane ale ţării au rămas fără curent electric.

În urma intemperiilor din ultimele ore a fost sistată şi activitatea a şase posturi de trecere a frontierei din sudul ţării. Traficul a fost oprit în posturile vamale Basarabeasca–Vinogradovka, Cișmichioi–Dolinscoe, Ceadâr-Lunga–Maloiaroslaveț, Ceadâr-Lunga–Novâie-Traianî, Mirnoe–Tabaki, Etulia–Nagornoe.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunțat că menține până în seara zilei de astăzi Codul Portocaliu de precipitaţii puternice, intensificări ale vântului şi depuneri de lapoviţă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *