Spaniolii anunță despărțirea lui Zidane de Real; Cele două nume mari care l-ar putea înlocui

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid are un sezon mult sub aşteptări, iar sentimentul în cadrul clubului este că Zinedine Zidane nu va continua pe Santiago Bernabeu şi în stagiunea următoare.

Actuala campioană a Spaniei a ieşit practic din lupta pentru titlu. La jumătatea sezonului, Real se află doar pe locul 4, la 19 puncte de marea rivală Barcelona, lider detaşat în acest moment.

În aceste condiţii, Zidane poate deveni ultima victimă a filosofiei lui Florentino Perez, care nu acceptă eşecul. Iar asta în ciuda faptului că este vorba despre antrenorul care a câştigat doi ani la rând Liga Campionilor şi a readus titlul pe Bernabeu, după cinci ani.

Mai mult, jurnaliștii de la Marca cred că despărțirea ar putea să survină chiar la solicitarea lui Zidane, după ce francezul a cucerit trofee importante cu Real. De altfel, pe vremea când era jucător pe Bernabeu, Zidane nu a mai continuat și în ultimul an de contract cu madrilenii, retrăgându-se în 2006.

„Nu acordați atenție la ceea ce se scrie. Ne vom ridica. Nu merităm ceea ce ni s-a întâmplat. Trebuie să continuăm să muncim. Încă mai putem câștiga două trofee (n.n. Cupa Spaniei și Liga Campionilor)”, le-a spus Zidane jucătorilor, imediat după înfrângerea cu Villarreal, 0-1.

În acest moment, Joachim Low și Mauricio Pochettino sunt variantele intens vehiculate pentru înlocuirea lui Zidane, ajuns pe banca Realului în 2016.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...