Circulație complicată și defecțiuni ale iluminatului public. Care este situația din oraș ca urmare a condiţiilor meteo

img (2)

Primăria municipiului Chişinău informează despre situaţia din oraş. La ora actuală, 76 de utilaje ale ÎM Regia „Exdrupo” şi ale Regiei locativ-comunale sunt antrenate la curăţarea străzilor şi împrăştierea materialului antiderapant. Se acţionează pe străzile principale, pe arterele pe care circulă transportul public şi pe căile de acces către suburbii.

Cea mai complicată situaţie se înregistrează pe str. Băcioii Noi. Chiar dacă strada nu a fost blocată, se circulă complicat, iar utilajele de deszăpezire intervin pentru curăţarea arterei.

De asemenea, peste 700 de muncitori intervin în teren la curăţatul trotuarelor şi în interiorul curţilor blocurilor de locuinţe.

De dimineaţă, în oraş s-au înregistrat 14 rupturi de crengi, dar şi 28 de defecţiuni ale iluminatului public. Până la această oră, ÎM Reţele electrice de iluminat „Lumteh” a restabilit deja cinci rupturi ale cablurilor electrice.

Mai multe case de locuit din oraşul Sângera şi satul Dobrogea au rămas fără lumină electrică, din cauza vremii. În următoarele ore va fi reluată alimentarea cu energie electrică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente