Videoclipul zilei: Vezi ce a folosit un şofer din Chişinău pentru a-şi curăţa maşina de zăpadă

O situaţie amuzantă şi ieşită din comun a fost surprinsă de un locuitor al capitalei. Un conducător auto care şi-a lăsat maşina parcată pe bulevardul Dacia 30/1 a început să o curăţe de zăpadă cu un fierăstrău!

Şoferul a început să-şi curăţe pick-up-ul Nissan începând cu capota, după care a ajuns pe parbriz şi în continuare pe toată caroseria în afară de acoperiş şi benă. Dacă a dat jos zăpada cu atenţie sporită sau nu, urmează să se vadă mai bine la lumina soarelui.

Vezi şi: (foto/video) LIVE Update: Şoferii ştiu cel mai bine ce se întâmplă la moment în capitală şi în ţară

Imaginile au devenit în scurt timp virale în spaţiul virtual, acolo unde unii internauţi i-au recomandat indirect bărbatului să folosească un moto fierăstrău pentru ca să facă totul mai repede.

Vezi şi: (video) Chişinău: Momentul când o creangă era să cadă peste un bărbat care îşi curăţa maşina de zăpadă

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/