(foto) Skoda anunţă când va prezenta Fabia facelift şi arată prima imagine oficială cu modelul

Skoda anunţă detalii despre prima sa premieră importantă din 2018 şi aceasta va fi Fabia facelift! Da, modelul compact va fi actualizat şi va debuta în noua sa formă în martie, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Informaţii detaliate despre Skoda Fabia facelift deocamdată nu există, însă producătorul a făcut publică o primă imagine oficială, o schiţă din care putem vedea designul exterior al hatchback-ului.

Însăşi Skoda spune că automobilul va primi blocuri optice şi stopuri noi pe bază de LED-uri, însă nu a menţionat dacă vor fi standard. Se va lucra şi la barele de protecţie, iar grila radiatorului va fi modificată.

Vezi şi: (video) O Skoda Fabia pentru raliuri, folosită în calitate de taximetru prin Praga

Interiorul modelului de asemenea ar trebui să fie actualizat, iar lista de dotări va include noi sisteme multimedia. Schimbări radicale în gama de motoare puţin probabil să fie, însă iată opţiunile Simply Clever vor fi noi şi mai multe.

Actualul model Skoda Fabia

Vezi şi: (foto) Noile Skoda Fabia vRS şi Karoq vRS. Care sunt perspectivele de lansare în serie a modelelor

Începând cu anul 1999, Skoda a vândut peste patru milioane de exemplare Fabia în întreaga lume. A treia generație, actuală, a acumulat vânzări care depășesc 500.000 de maşini.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/