(foto) Achiziţie de lux pentru Ion Ţiriac. A cumpărat două din cele 300 Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet

Colecţia de maşini a fostului tenisman profesionist şi actual om de afaceri român, Ion Ţiriac, a fost completată cu o nouă bijuterie exclusivă. Galeria Țiriac Collection de la Bucureşti cuprinde acum un Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet, construit în ediţie limitată de doar 300 de exemplare.

Decapotabila va fi arătată publicului din această lună, însă iniţial a fost prezentată jurnaliştilor auto din România. Potrivit colegilor de la Auto-Bild, modelul expus în cadrul galeriei are tetierele personalizate cu sintagma “Țiriac Collection”.

Alte detalii ale mașinii care se fac remarcate sunt covorașele “deep-pile”, inscripția cromată “1 din 300” pe suportul pentru pahare și logo-ul Maybach pe partea inferioară a volanului.

Vezi şi: (foto) Cel puţin două exemplare Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet au ajuns la nişte clienţi din Germania

Toate extra opțiunile din clasa S Cabriolet vin standard la Mercedes-Maybach, inclusiv AIRCAP, AIRSCARF și farurile cu cristale Swarovski. În plus, Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet este însoțit de un set de bagaje de călătorie exclusiviste aparținând liniei Maybach – Icons of Luxury.

Vezi şi: (foto) Omul de afaceri Ion Ţiriac a fost văzut în Bucureşti la volanul unui supercar Ford

Amintim că sub capota acestei decapotabile de lux stă acelaşi motor care se poate găsi şi pe Mercedes-AMG S 65 Cabriolet. Este vorba de un agregat V12 biturbo de 6.0 litri, care generează 630 CP şi 1.000 Nm de cuplu. Transmisia este una automată cu şapte trepte. Maşina accelerează de la 0-100 km/h în 4.1 secunde.

Vezi toate detaliile despre acest model: (foto/video) Los Angeles 2016: Premieră mondială – Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet

Preţul de start pentru un exemplar pornește de la 300.000 de euro în Germania, iar cifra poate creşte semnificativ dacă sunt bifate mai multe dotări opţionale. Apropo, potrivit informaţiilor, Ion Țiriac a achiziţionat două astfel de maşini: una pentru colecție și alta comandată pentru uz personal.

Vezi şi: (video) O nouă maşină în colecţia lui Ion Ţiriac, un Ferrari F40 de toată frumuseţea

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/