/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

50% reducere la achitarea primelor de asigurare medicală pentru deținătorii de patente

18 ianuarie 2018, ora 10:56

Aceste prevederi sunt descrise în Legea fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pe anul 2018 nr. 280 din 15.12.2017.

Plata pentru prima de asigurare de asistență medicală se poate efectua la ghișeele băncilor comerciale și ale oficiilor poștale, în baza buletinului de identitate. De asemenea, această tranzacție poate fi efectuată prin intermediul serviciului guvernamental de plăți electronice Mpay (cu card bancar, prin internet banking și la terminalele de plată).

Serviciul Fiscal de Stat, îndeamnă solicitanții și deținătorii patentei de întreprinzător să utilizeze dreptul de a beneficia de reduceri la achitarea primelor de asigurare medicală obligatorie calculată în sumă fixă, aplicabile doar în primele 3 luni ale anului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram