Studenții de la UTM își pot testa abilitățile în cadrul competiției internaționale EBEC Challenge

23335941_1603959662999826_1252798071_o-1024×585
Foto: i Like Iasi

Organizația studențească BEST Chisinau (Board of European Students of Technology) a dat startul înregistrărilor pentru cea mai tare competiție inginerească EBEC Challenge 2018. Dacă simți că ai spirit de inginer, atunci nu sta pe gânduri și înscrie-te la una dintre probe până la 11 februarie.

Ești student la UTM? Vrei să-ți testezi abilitățile, creativitatea și ingeniozitatea în competiție cu alți studenți tehnicieni? Atunci EBEC Challenge este pentru tine!

Organizația studențească BEST Chisinau (Board of European Students of Technology) a dat startul înscrierilor la cea mai tare competiție inginerească EBEC Challenge 2018. Dacă simți că ai spirit de inginer, atunci nu sta pe gânduri și aplică la una dintre probe până la 11 februarie.

Ce este EBEC Challenge?

European BEST Engineering Competition Challenge este o competiție inginerească de nivel european constituită din două etape: locală și regională. Pentru a ajunge să concurezi cu studenți din Cluj-Napoca, București, Brașov și Iași la etapa regională, trebuie să câștigi etapa locală.

EBEC Challenge este organizat de BEST Chișinău exclusiv pentru studenții Universității Tehnice a Moldovei. Aceștia pot participa la una dintre cele două probe propuse: Case Study și Team Design.

Ai două alternative:

Formează-ți echipa din patru studenți și aplicați împreună;
Aplică singur, iar noi îți găsim coechipieri.
Ne vedem la EBEC!

Detalii suplimentare găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente