/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Avertizare METEO: Codul portocaliu de ninsoare a fost prelungit pentru toată ziua

missing
18 ianuarie 2018, ora 09:34

Pe o mare parte a teritoriului se prevăd precipitații puternice. Din cauza influenței ciclonului sudic pe teritoriul țării se vor menține condiții complicate ale vremii: vor cădea ninsori, în cantități ce vor constitui 15-20 l/m2, izolat 20-25 l/m2 în 12h. Se vor produce depuneri de lapoviță pe copaci și firele electrice, pe drumuri se vor forma troiene. Vântul nord-vestic va sufla cu intensificări de până la 15-20 m/s.

În partea de nord a țării este declarat Cod Galben. Se prevăd ninsori puternice, cantitatea de precipitații va constitui 15-20 l/m2. Vântul nord-vestic va sufla cu intensificări de până la 15-20 m/s.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram