Prima zi a festivalului IA MANIA în 20 de FOTOGRAFII de excepție

Prima zi a festivalului IA MANIA  a adunat ieri, pe parcursul întregii zile, mii de iubitori de tradiții și distracție la Holercani, raionul Dubăsari.

Aceștia au participat la conferința Podul de Flori, la startul competiției “Cai verzi pe pereți”, la trânta juniorilor, la concertul de muzică populară, dar și la lansarea noului proiect inițiat de băieții de la Mămăliga Warriors.

Urmăriți mai jos programul zilei de astăzi al festivalului, dar și o serie de fotografii de excepție din ziua de ieri realizate de fotograful Igor Vrabie.

program ia mania
ia mania 2 ia mania 3 ia mania 4 ia mania 5 ia mania 6 ia mania 7 ia mania 8 ia mania 9 ia mania 10 ia mania 11 ia mania 12 ia mania 13 ia mania 14 ia mania 15 ia mania 16 ia mania 17 ia mania 19 ia mania 20 ia mania 21 ia mania 22

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.