Mesajul emoționant al lui Messi după ce Ronaldinho și-a anunțat retragerea

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lionel Messi nu a ratat ocazia de a-i trimite un mesaj emoţionant lui Ronaldinho după ce brazilianul şi-a anunţat retragerea din fotbal.

Starul argentinian i-a mulţumit din nou fostului „decar” al Barcelonei, care l-a ajutat la debutul la prima echipă a catalanilor.

Aşa cum am mai spus, am învăţat mult de la tine. Îţi voi fi întotdeauna recunoscător pentru că ai făcut totul pentru mine de când am intrat în vestiar. Am fost norocos să împart multe lucruri cu tine şi am fost foarte fericit pentru că, pe lângă faptul că eşti un fenomen cu balonul la picior, eşti şi o persoană extraordinară, iar acesta este cel mai important lucru. Chiar dacă ai decis să te retragi, fotbalul nu îţi va uita niciodată zâmbetul. Toate cele bune, Ronnie„, a fost mesajul postat de starul Barcelonei pe contul de Instagram, însoţit de o poză cu cei doi la un antrenament al catalanilor.

Ronaldinho a jucat 207 meciuri şi a marcat 94 de goluri pentru Barcelona, între 2003 şi 2008.

Câştigător al „Balonului de Aur” în 2005, brazilianul a cucerit Liga Campionilor, două titluri şi două Supercupe ale Spaniei în tricoul grupării blaugrana.

Lionel Messi a debutat în 2004 la prima echipă a Barcelonei şi a ajuns la 611 partide şi 530 de goluri pentru trupa de pe Camp Nou.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...