I s-a refuzat îmbarcarea în avion pentru că purta 8 perechi de pantaloni și 10 tricouri

Un tânăr care călătorea din Islanda spre Anglia a fost arestat pe aeroport pentru că a vrut să se îmbarce în avion purtând foarte multe haine. Ryan Carney Williams a încercat să scape de taxa impusă pentru depășirea greutății bagajului și a ales să poarte hainele care erau în plus.

Astfel, bărbatul a ales să poarte 8 perechi de pantaloni și 10 tricouri, motiv pentru care a fost oprit de către personalul British Airways la poarta de îmbarcare.

Reprezentanții companiei au precizat că tânărul a avut un comportament nepotrivit și i-au interzis îmbarcarea, cerându-i să părăsească aeroportul, scrie mirror.co.uk citat de Digi24.ro.

Williams a povestit cum a fost arestat după ce a refuzat să părăsească aeroportul. Bărbatului i-a fost refuzată îmbarcarea și a doua zi din cauza incidentului petrecut cu o zi înainte.

Bărbatul s-a întors în Anglia cu un zbor Norwegian.

Punem la dispoziția clienților noștri o listă variată de tarife pentru a alege în funcție de nevoi. Bagajul de mână din Islanda costa numai 47 lire și este special creat pentru pasagerii care călătoresc fără bagaj la cală. Înțelegem că planurile clienților noștri se pot schimba, iar ei pot achita o taxă la aeroport dacă au mai multe bagaje. Am explicat politica noastră clientului și i-am pus la dispoziție un alt zbor către Londra,au declarat reprezentanții companiei British Airways, citați de DailyMail.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.