16:47:29 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Un grup de bălțeni le-a cerut consilierilor locali, care au intrat în greva foamei, să treacă proba CÂNTĂRULUI: „Terminați cu Dom-2”

Social 17.01.2018 15:00 Vizualizări967 Autor: Ziarul National
VIDEO // Un grup de bălțeni le-a cerut consilierilor locali, care au intrat în greva foamei, să treacă proba CÂNTĂRULUI: „Terminați cu Dom-2” facebook/Vadim Beltsy


Un grup de bălțeni a organizat un flashmob în fața Primăriei Bălți, acolo unde consilierii „Partidului Nostru”, condus de Renato Usatîi, au intrat în greva foamei. Aceștia au venit la Primăria Bălți cu un cântar.

Cei prezenți au afișat mai multe pancarte, prin intermediul cărora i-au îndeamnat pe consilieri să termine cu „dieta” și, dacă țin cu adevărat greva foamei, atunci să treacă proba cântarului.

„Domnule Usatîi, eliberați acasă doamnele și apucați-vă de lucru. Terminați circul acesta cu Dom-2”, a spus la megafon unul dintre participanții la flashmob.

Consilierii „Partidul Nostru” din cadrul Consiliului Municipal Bălți au anunțat pe 15 ianuarie, într-o conferință de presă, că intră în greva foamei, în semn de protest pentru faptul că autoritățile centrale ar face presiuni asupra lor, implicând Centrul Național Anticorupție care îi sperie cu dosare penale. Presiunile ar avea drept scop descurajarea lor vizavi de luarea unei decizii cu privire la organizarea referendumului de demitere a primarului Renato Usatîi.

Ziarului NAȚIONAL a primit, ieri dimineață, pe adresa de e-mail a redacției imagini video care arată că în sediul Primăriei Bălți, acolo unde reprezentanții „PN” din Consiliul Municipal Bălți țin greva foamei, s-ar duce pachete cu mâncare. Consilierii vizați au respins aceste acuzații și au spus că ar fi vorba de o provocare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md