Protest în fața Guvernului: Locuitorii satului Puhoi cer deschiderea a zece curse spre Chișinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Locuitorii satului Puhoi, raionul Ialoveni, cer autorităților să deschidă mai multe curse care să circule pe traseul Puhoi-Chișinău. Indignați de situația creată, oamenii au protestat în fața Guvernului.

Zilnic, sute de oameni din Puhoi fac naveta spre Chișinău, fie că sunt studenți sau vin la serviciu. După ce acum zece ani, ruta care le deservea localitatea a fost prelungită în satul alăturat Văratic, puhoienii sunt nemulțumiți de activitatea transportului public și susțin că în orele de vârf este imposibil să călătorești decent.

Chiar dacă acum câteva zile Agenția Națională Transport Auto a scos plăcuțele cu numerele de înmatriculare de la autocarul Primăriei și a anunțat că va suplimenta cursele cu 7 microbuze, oamenii spun că problema rămâne nesoluționată.

„Avem nevoie de transport adecvat”, a declarat o protestatară.

Manifestanții spun că așteaptă răspunsul autorităților până miercurea viitoare.

Anterior, locuitorii din satul Puhoi, raionul Ialoveni, au protestat împotriva serviciilor necalitative ale transportului public, după ce linia de microbuz ce circula spre Chişinău a fost închisă în urma unei decizii judecătoreşti.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...