02:47:15 25.04.2024
Stiri

Reacția liderului unui partid unionist din R. Moldova la declarația socialiștilor: „Să acuzi România de imperialism este ca și cum ai acuza Rusia de pacifism”

Politică 17.01.2018 13:03 Vizualizări2040 Autor: Ziarul National
Reacția liderului unui partid unionist din R. Moldova la declarația socialiștilor: „Să acuzi România de imperialism este ca și cum ai acuza Rusia de pacifism”


Liderul Partidului Unității Naționale, Anatol Șalaru, formațiune al cărui președinte de onoare este Traian Băsescu, susține că, prin declarația făcută astăzi publică de către socialiști, aceștia au început „a se război cu Centenarul Unirii și Traian Băsescu”.

Șalaru îi atenționează pe socialiști că „de ce te temi nu scapi” și îi anunță că „Unirea a început”.

„Nici nu au reușit bine să digere sarmalele de la „anul nou pe vechi”, că socialiștii au și început a se război cu Centenarul Unirii și Traian Băsescu. Și cum în PSRM pare a fi concurs de cine este mai penibil, Vlad Batrâncea a ieșit din nou la rampă, de data asta acuzând România de imperialism și, binențeles, cu tradiționalele amenințări la adresa lui Traian Băsescu. Faptul că socialiștii se tem de Traian Băsescu precum dracul de tămâie este de înțeles, dar să acuzi România de imperialism este ca și cum ai acuza Rusia de pacifism. Și conform zicalei: de ce te temi nu scapi, îi anunț pe socialiști, dacă nu au observat, că Unirea a început”, a reacționat Anatol Șalaru pe Facebook.

Menționăm că, astăzi, socialiștii au repetat solicitarea de a-l declara pe Traan Băsescu persona non grata în R. Moldova și acuză România de „expansiune” prin refuzul de a recunoaște granița de stat de-a lungul râului Prut.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md