Igor Dodon o va invita personal pentru un interviu pe jurnalista Irada Zeinalova, întoarsă aseară de pe Aeroportul Chişinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele Igor Dodon o va invita personal pe jurnalista rusă Irada Zeinalova la Chişinău pentru a-i oferi un interviu. Asta după ce aseară, aceasta a făcut cale întoarsă din Aeroportul Internaţional Chişinău, poliţtiştii de frontieră interzicându-i intrarea în Republica Moldova pe motiv că nu şi-ar fi putut confirma, prin acte, scopul vizitei. Despre aceasta, şeful statului a declarat într-o reacţie oferită pentru RIA Novosti.

Potrivit lui Dodon, asemenea paşi „nu vor contribui la reluarea dialogului şi colaborării depline cu Federaţia Rusă”.

Vedeţi şi: Încă o jurnalistă rusă, întoarsă de pe Aeroportul Chişinău! E vorba de fosta prezentatoare „Pervîi Kanal” Irada Zeinalova

„Am vorbit dimineaţă cu ea. Am convenit că va veni zilele astea la invitaţia mea proprie oficială şi voi oferi un interviu. Însăşi faptul interdicţiei se înscrie în agenda actualei majorităţi parlamentare”, a mai spus şeful statului pentru RIA Novosti, menţionând totodată că acesta este „un pas straniu” pe fundalul declaraţiilor premierului Pavel Filip privind intenţia de a restabili relaţiile cu Rusia.

„Asemenea paşi, cu siguranţă, nu vor contribui la restabilirea dialogului şi colaborării depline cu partenerul nostru strategic”, a mai subliniat Dodon.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...