22:19:52 18.04.2024
Stiri

O nouă FUNCȚIE pentru ministrul Chiril Gaburici

Economie 17.01.2018 10:40 Vizualizări3035 Autor: Ziarul National
O nouă FUNCȚIE pentru ministrul Chiril Gaburici


Noul ministru al Economiei și Infrastructurii (MAE), Chiril Gaburici, va asigura președinția Comisiei tripartite pentru reglementarea problemelor social-economice în R. Moldova. Decizia a fost luată ieri, în cadrul unei ședințe a prim-ministrului Pavel Filip cu reprezentanții sindicatelor din R. Moldova.

Potrivit unui comunicat de presă al MEI, reformele sociale promovate de Guvernul R. Moldova și acțiunile ce se impun pentru o protecție mai bună a angajaților au fost principalele subiecte discutate la întrevederea cu reprezentanții Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova.

În cadrul ședinței s-a discutat despre importanța creării condițiilor optime pentru încadrarea tinerilor pe piața muncii și menținerea profesioniștilor în țară. Prim-ministrul Pavel Filip a spus că Guvernul a întreprins mai multe acțiuni în acest sens, inclusiv privind asigurarea familiilor tinere cu locuințe în condiții avantajoase.

„Mulțumesc că mereu ați găsit posibilitatea să discutăm, indiferent de cât de dificilă era situația, și de fiecare dată am găsit soluții la problemele existente”, le-a transmis Filip sindicaliștilor.

La rândul său, Oleg Budza, președintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, „a reiterat susținerea sindicatelor pentru cursul european al R. Moldova și pentru creșterea nivelului de viață al populației”, se spune în comunicat.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md