(VIDEO) Poliţia cere ajutorul cetăţenilor: Dacă i-aţi recunoscut, anunţaţi imediat. Va fi utilă orice informaţie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Inspectoratul Național de Investigații solicită ajutorul cetățenilor la identificarea persoanelor care apar în imaginile video de mai jos. Aceştia, fiind cel mai probabil vorba de nişte tineri, sunt căutaţi de ofițerii de investigații fiind suspectaţi de comiterea furturilor în serie de mijloace bănești de şi din terminale de plată.

Pentru identificarea și localizarea acestor persoane, va fi utilă orice informație.

Din imaginile puse la dispoziţie de INI, se vede cum trei persoane cu feţele acoperite sparg o uşă după care intră în interior şi devastează un terminal de plată, dar şi alte bunuri, inclusiv uşa unui cabinet din interiorul încăperii. Oamenii legii nu precizează care este suma sustrasă de aceştia, dar şi prejudiciul estimativ.

Totodată, potrivit informaţiilor de pe camerele de supraveghere, spargerea a avut loc la data de 6 ianuarie, în jurul orei 3:40 noaptea.

Cetățenii care i-au recunoscut sunt rugați să informeze Poliția la următoarele numere de contact: Unitatea de Gardă a Inspectoratului Național de Investigații – (022) 22 577 153 sau 079422568, 078751137.

Poliția va păstra confidențialitatea surselor de informare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...