17:59:15 23.04.2024
Stiri

De la președinte la președinte: Sfatul lui Traian Băsescu pentru Klaus Iohannis, vizând criza din România. „Jucaţi, domnule preşedinte! Cred că merită”

Știri 17.01.2018 09:16 Vizualizări1434 Autor: Ziarul National
De la președinte la președinte: Sfatul lui Traian Băsescu pentru Klaus Iohannis, vizând criza din România. „Jucaţi, domnule preşedinte! Cred că merită”


„Jucaţi, domnule preşedinte! Cred că merită”, a scris pe Facebook fostul şef al României, Traian Băsescu, afirmând că preşedintele Klaus Iohannis are toată îndreptăţirea şi de ce nu şi obligaţia politică, să încerce şi o nominalizare de premier din opoziţie.

„Jucaţi, domnule preşedinte! Cred că merită. Viorica Dăncilă, o altă perlă teleormăneană marca Daddy, este propunerea PSD pentru funcţia de premier. Desigur, pentru aparenţe, deputatul de Vaslui, Dumitru Buzatu (pe post de mână bună a lui Daddy) a avut „inspiraţia propunerii geniale” unanim şi degrabă aprobată de Cex, spre mulţumirea şi consolarea bietului Daddy care, săracul, a avut mână proastă cu Grindeanu şi Tudose”, a scris Traian Băsescu pe Facebook, citat de Mediafax.

El sugerează că ministrul Apărării, Mihai Fifor, ar fi fost o variantă mai bună pentru a fi propusă de PSD pentru funcţia de prim-ministru.

„Cum de nu le-o fi trecut prin cap experimentaţilor CEx-işti că desemnarea de către preşedinte a interimarului Fifor, reprezenta garanţia că i-ar încredinţa şi formarea unui nou Guvern, dacă i s-ar propune. În realitate, PSD-iştii au căutat cu disperare o persoană care să rămână supusă şi docilă faţă de Daddy. Eu cred că Iohannis are toată îndreptăţirea şi de ce nu şi obligaţia politică, să încerce şi o nominalizare de Prim Ministru din opoziţie, după ce alianţa PSD – ALDE s-a dovedit inaptă pentru guvernare. Deci, jucaţi vă rog Domnule Preşedinte”, a adăugat fostul preşedinte Traian Băsescu.

Menționăm că astăzi încep consultările la Palatul Cotroceni, la ora 12.00. Primii chemaţi sunt liderii PSD-ALDE. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că va chema începând de miercuri partidele la consultări, pentru ca situaţia politică generată de demisia Guvernului Tudose să nu ducă la efecte economice negative, anunţând că Mihai Fifor a fost desemnat premier interimar.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, că liberalii vor cere, în cadrul consultărilor de la Cotroceni, convocarea alegerilor anticipate, afirmând că, dacă i se va cere, PNL nu va refuza să îşi asume răspunderea de a forma o majoritate parlamentară care să sprijine un guvern „fără PSD”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md