Conflict pe trecerea de pietoni. Șoferul unui BMW l-a atacat pe un pieton din cauza că acesta i-a făcut observație// VIDEO

Incident pe o trecere de pietoni de pe strada Cuza Vodă din capitală. Șoferul unui BMW s-a luat la harță cu un pieton, pentru că acela i-a făcut observație. Un tânăr s-a speriat că șoferul mașinii nu va frâna la timp în fața trecerii de pietoni și l-a atenționat să respecte regulele de circulație, gestul se pare că l-a înfuriat pe automobilist, iar între cei doi s-a iscat un conflict.

Șoferul mașinii l-a atacat cu picioarele pe pieton.

Imaginile, difuzate de Point.md,  au fost surprinse de camera de bord instalată pe o mașină care venea din sensul opus.

Din acestea se poate de observat că, inițial, șoferul a deschis portiera și i-a reproșat ceva pietonului. Acesta însă a încercat să închidă ușa mașinii și a lovit ușor automobilul. După aceasta, șoferul a ieșit din mașină și între cei doi au urmat un schimb de replici.

Pietonul nu s-a lăsat bătut și s-a postat în fața mașinii. La rândul său, șoferul s-a apropiat de tânăr și l-a lovit cu picioarele. O femeie, care tocmai era pe trecerea de pietoni, a încercat să calmeze spiritele.

Ulterior, Poliția Națională a anunțat pe pagina sa de Facebook că s-a autosesizat pe marginea incidentului produs pe strada Cuza Vodă, în urma căruia, șoferul automobilului BMW a luat la picioare un tânăr chiar pe trecere de pietoni.”Momentan, desfășurăm procedura de recunoaștere a șoferului și vom reveni cu detalii”, au declarat oamenii legii.