11:46:09 19.04.2024
Stiri

Silvia Radu a fost în INSPECȚIE la una dintre cele mai problematice străzi din Chișinău: „Se circulă fără probleme în zonă”

Social 16.01.2018 16:00 Vizualizări1422 Autor: Ziarul National
Silvia Radu a fost în INSPECȚIE la una dintre cele mai problematice străzi din Chișinău: „Se circulă fără probleme în zonă” facebook


Primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, este satisfăcută de faptul că pe strada Vadul lui Vodă, care este una dintre cele mai problematice străzi din punct de vedere al circulației pe timp de iarnă, nu sunt probleme cu traficul.

„Acum sunt pe strada Vadul lui Vodă, una dintre cele mai problematice străzi din punct de vedere al circulației pe timp de iarnă. Se circulă fără probleme în zonă”, a scris aceasta pe pagina sa de facebook.

Pe de altă parte, Silvia Radu e nemulțumită că marcajul rutier practic nu mai este vizibil.

„Am remarcat, o dată în plus, marcajul rutier de proastă calitate. Subiectul acesta persistă de peste 20 de ani în Chișinău. Vom rezolva și această problemă”, a mai adăugat primarul interimar.

Tot astăzi, primărița a semnat o dispoziție, prin care cere serviciilor municipale de profil să elaboreze un plan de acțiuni, cu indicarea volumelor de lucrări necesare de a fi realizate, pentru a asigura accesibilitatea persoanelor cu dizabilităţi în spaţiile din oraşul Chişinău.

„Domeniul de intervenție pentru asigurarea accesibilității persoanelor cu dizabilităţi se aplică pentru terenurile din spațiul public al orașului Chișinău, inclusiv pe străzi, trotuare, piețe, pasaje, terenuri de sport, accese în cartiere, amenajarea curților blocurilor de locuințe şi a zonelor verzi etc”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md