Ești pasionat de inovație și domeniul educației? Vino la Garage48 și învață cum să utilizezi datele în procesele de învățare și predare

inbound-marketing-for-edtech-what-to-keep-what-to-throw-away
Foto: StartupDelta

EdTech este spațiul care îmbină educația și technologia, și una dintre industriile unde iau naștere tot mai multe startupuri globale. Acum, tehnologiile transformă rapid modul în care acest proces are loc și reprezintă viitorul elaborării materialelor educaționale, consumului de informație și evaluării cunoștințelor.

Garage48 (Estonia) și Civitta Moldova invită toți entuziaștii de inovație și domeniul educației să vină cu idei noi și să propună instrumente care ar utiliza machine learning, AR/VR în sălile de clasă. La hackaton vei învăța cum să utilizezi datele, inclusiv big data, în procesul de predare și învățare, de ce este important să înțelegem mediul digital și cum putem implica jocul în acest domeniu.

Profesioniștii și pasionații de sectorul educației, designeri grafici, UX/UI, project manageri, developeri & ingineri, și toți cei care cred că este posibil de a crea o lume mai bună prin tehnologiile în domeniul educației, sunt invitați să participe în dezvoltarea prototipurilor inovative în 48 ore.

Ești binevenit să vii la eveniment ca participant individual sau cu o echipă formată, cu o idee (sau mai multe!) fie alătură-te unei echipe ajutând-o cu abilitățile specifice care le ai. În timpul hackatonului o echipă de mentori din Estonia, Finlanda, Moldova, profesioniști în educație, tehnologie, design și business, vor fi acolo să te ghideze și vor oferi instrumente practice care să te ajute să dezvolți prototipul în doar două zile. Organizatorii promit un weekend plin de inspirație, fun și premii speciale.

Limba de lucru a hackatonului va fi Engleza. Înregistrează-te la eveniment. 

Urmărește detalii despre eveniment pe Facebook și pe pagina Garage48.

Garage48 Hackathon este organizat de Garage48 și CIVITTA Moldova cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei prin Fondul de Dezvoltare și Ajutor Umanitar.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente