10:51:54 19.04.2024
Stiri

GALERIE FOTO // Ivanka Trump, venerată pe Instagram: „E tot ce trebuie să fie o femeie“

Monden 16.01.2018 08:30 Vizualizări2492 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // Ivanka Trump, venerată pe Instagram: „E tot ce trebuie să fie o femeie“ sursa: google.ro


Fiica lui Donald Trump are o mulţime de admiratori. Pe reţelele de socializare au apărut mai multe pagini care îi sunt dedicate, iar Ivanka urmăreşte 40 dintre acestea.

Deşi prezenţa ei în administraţia prezidenţială a tatălui ei a stârnit controverse, Ivanka Trump nu are parte doar de critici. Pe reţelele de socializare consiliera preşedintelui are multe admiratoare care o susţin necontenit şi îi urmăresc fiecare pas.

După ce Donald Trump a devenit preşedintele Statelor Unite, zeci de pagini create de fanii Ivankăi au apărut pe internet, iar ea urmăreşte 40 dintre acestea, notează Daily Mail. Multe dintre tinerele care au înfiinţat aceste conturi pe reţelele de socializare o consideră pe Ivanka un model social ideal, în pofida criticilor care o au ca ţintă, iar ele umplu zilnic paginile cu noutăţi despre fiica preşedintelui american.

Suman Choudhary, o tânără de 24 de ani din Jaipur, India, a declarat pentru Cosmopolitan că administrează contul de Instagram @ivankaupdates din 2016. Recunoaşte că nu-i la curent cu politica americană, dar este convinsă că Ivanka „are toate calităţile pe care o femeie ar trebui să le aibă”.

Suman a auzit prima oară de Ivanka în 2016, când a văzut-o pe YouTube şi a fost impresionată de un discurs pe care aceasta l-a rostit la Convenţia Naţională a Partidului Republican. „Mi-a plăcut cum a vorbit, cât de calmă şi de aranjată este. Totul m-a impresionat la ea. Este minunată. Are un rol uimitor de model”, a spus tânăra indiancă. „E o femeie uimitoare. Aşa că am creat o pagină a fanilor pentru ea”, a adăugat ea.

Contul de Instagram creat de Suman este plin de imagini de actualitate şi din trecut ale fiicei lui Trump, precum şi cu citate din discursurile şi declaraţiile ei şi e urmărit de peste 57.000 de admiratori, inclusiv de Ivanka.

Suman petrece cam 45 de minute în fiecare zi pentru a căuta cele mai interesante fotografii cu favorita sa de la Casa Albă şi recunoaşte că obiceiul de a posta minimum două poze pe zi a cam devenit o obsesie. „La un moment dat am făcut o obsesie pentru ea. Când mă trezeam, mă gândeam direct la ea. Ultimul gând din fiecare zi era pentru ea”, a mărturisit tânăra.

Suman susţine că a avut onoarea de a schimba câteva mesaje cu Ivanka pe Instagram şi că a încercat să o întâlnească în timpul vizitei pe care aceasta a făcut-o în India, în noiembrie anul trecut. Totuşi, visul ei nu s-a împlinit, dar nu este clar din ce motiv. Asta nu a făcut-o pe tânăra admiratoare să-şi schimbe părerea. „E perfectă în tot ce face... Mă întreb cum reuşeşte să fie atât de perfectă?”, a spus ea.

Paige, o altă admiratoare, de astă dată din Indiana, a creat contul @ivankatrumpsbiggestfan pe Instagram. Deocamdată, are 9.300 de fallowerşi, dar numărul creşte. Undeva în meniu există un contor care arată de câte ori a comentat Ivanka sau a dat like la o postare. Ba chiar se poate vedea şi data la care Ivanka a început să urmărească acest cont (7/3/13), scrie Daily Mail.

Contul înfiinţat de Paige prezintă imagini cu ţinutele purtate în fiecare zi de Ivanka, fotografii mai vechi din activitatea ei în modelling şi secvenţe cu ea şi soţul Jared Kushner şi cei trei copii, Arabella, Joseph şi Theodore. „În afară de mama mea, o consider modelul meu numărul unu”, a spus tânăra. Şi nu-i singura care administrează un cont de fan dedicat fiicei preşedintelui.

Din cele cinci femei pe care Cosmopolitan le-a intervievat în legătură cu conturile de fani pe care le-au dedicat Ivankăi Trump, trei încă sunt eleve şi nu au drept de vot. Dar asta nu le împiedică să folosească hashtag-ul ##ivankaforpresident, notează Daily Mail.

Eve, o elevă de 16 din Tennessee, îl susţine pe deplin pe preşedintele Trump şi îi adoră munca. Tânăra administrează contul @alwaysivanka în timpul său liber şi deşi susţine că petrece doar între 10 şi 15 minute pe zi pe acest cont, postările sale au atras peste 49.000 de urmăritori.

Sara, o fată de 16 ani care administrează contul @weloveivanka Instagram împreună cu o prietenă, a devenit interesată de Ivanka Trump când aceasta a apărut în show-ul „The Celebrity Apprentice” alături de tatăl său. Admiraţia pentru Ivanka a determinat-o să se înscrie la un curs de antreprenoriat de la liceul în care învaţă. După doi ani, ea a început să facă contabilitate şi se pregăteşte să studieze afaceri internaţionale la colegiu.

Sara recunoaşte că nu l-a susţinut pe Donald Trump în alegerile prezidenţiale şi că nu l-a considerat un candidat serios. Dar cu Ivanka e altă poveste: „Nu o privesc ca pe un om politic. O văd ca pe cineva care a fost pus într-o situaţie unică şi cred că dă tot ce poate mai bun.”

Criticii Ivankăi o acuză că a intervenit în activitatea tatălui ei şi că este ineficientă în rolul pe care şi l-a asumat, impunând o falsă agendă feministă şi încălcând limitele eticii prin ţinutele unor branduri celebre pe care le poartă în timpul activităţilor administrative.

Ivanka Trump l-a înlocuit la un moment dat pe tatăl său, Donald Trump, la masa discuţiilor de la summitul G-20, desfăşurat anul trecut în oraşul german Hamburg.

Ivanka Trump are un birou la Casa Albă şi potrivit avocatei sale Jamie Gorelick, citată de site-ul Politico, are acces la informaţii clasificate şi respectă aceleaşi reguli care se aplică consilierilor angajaţi ai Casei Albe. Soţul ei, investitorul imobiliar Jared Kushner, este unul dintre consilierii apropiaţi ai lui Donald Trump şi în această calitate a depus jurământ la preluarea funcţiei.

În decembrie, Ivanka Trump şi soţul ei au fost daţi în judecată sub acuzaţia că au omis să îşi declare toate bunurile în declaraţia de avere, scrie Politico. Avocatul Jeffrey Lovitky consideră că ei nu au declarat bunuri deţinute în 30 de fonduri de investiţii la care cuplul deţine acţiuni.
În plângerea depusă la tribunalul municipal din Washington se precizează, de asemenea, că cei doi ar fi trebuit să declare valoarea şi veniturile care provin din două investiţii. Motivul invocat de Kushner pentru a nu divulga această informaţie ţine de o clauză de confidenţialitate în cadrul investiţiilor.

Kushner şi-a modificat declaraţia de avere de câteva zeci de ori de când a fost prima dată făcută publică în martie. Atât el cât şi Ivanka Trump au fost amendaţi pentru că au depus declaraţiile după termenul limită.

Rolul foarte influent jucat de tânărul cuplu ridică numeroase semne de întrebare asupra posibilelor conflicte de interese şi alimentează o dezbatere mai largă despre absenţa delimitărilor clare între afacerile familiei Trump şi funcţiile politice ale diferiţilor săi.

Sursa: agerpres.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md