/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Mai mulți bani pentru vicii! Prețurile minime de referință la țigări în 2018

15 ianuarie 2018, ora 17:26

a) pentru perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2018:

b) pentru perioada 1 iulie – 31 decembrie 2018:

Astfel, în condițiile stabilite de Legea bugetului de stat pentru anul 2018, preţul de vânzare cu amănuntul pentru ţigaretele (pachet unitar) cu filtru/fără filtru nu poate fi mai mic decât preţurile minime stabilite conform tabelelor de mai sus.

Totodată, legea stabilește sancţionarea cu amendă în mărime de 50% din valoarea ţigaretelor respective, în cazul comercializării țigaretelor cu filtru/fără filtru la prețuri mai mici decât preţurile minime de referinţă, cu excepția țigaretelor produse sau importate până la 1 ianuarie 2018, aflate în stoc la momentul controlului, pornind de la prețul minim de referință respectiv, dar nu mai puţin de 1000 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram