Preşedintele francez Emmanuel Macron ar fi scris în adolescenţă un roman erotic

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Prima biografie dedicată soţiei preşedintelui francez, „Brigitte Macron l’affranchie”, scrisă de Maëlle Brun, jurnalistă la revista „Closer”, va apărea mâine în Franţa, dar a stârnit deja mare vâlvă. Printre altele, aflăm că Emmanuel Macron a scris, pe când avea 16 ani, un roman erotic despre relaţia sa cu Brigitte Macron, ce-i drept cu personaje fictive.

Brun citează mărturia unei vecine a familiei Macron din oraşul Amiens, fostă dactilografă, care a declarat că Macron i-a cerut ajutorul pentru redactarea unui roman.

„Îl cunoşteam din cartier şi într-o zi m-a rugat să-i dactilografiez 300 de pagini ale romanului său“’, a declarat ea biografei Maelle Brun.

„Era un roman îndrăzneţ, puţin <>! Evident, numele nu erau aceleaşi, însă cred că el a simţit nevoia să exprime ceea ce simţea la acea vreme“’, a spus femeia care a dorit să-şi păstreze anonimatul, scrie „Le Parisiene“.

Aceasta a declarat că nu a păstrat o copie a manuscrisului care, foarte probabil, ar fi stârnit mult interes în prezent în rândul celor fascinaţi de cuplul prezidenţial cu o diferenţă de vârstă de 24 de ani.

Dar, ziarista Michelle Brun susţine că deţine dovada care, în opinia sa, confirmă zvonul privind existenţa ficţiunii erotice bazată pe începutul controversatei poveşti de dragoste dintre Emmanuel Macron şi femeia care i-a fost profesoară de artă dramatică înainte de a-i deveni soţie.

Aspiraţiile literare din tinereţe ale lui Macron au fost deja bine documentate, însă zvonurile privind romanul erotic scris de actualul preşedinte al Franţei nu au fost confirmate oficial.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...