/VIDEO/ Silvia Radu, nemulțumită: „Funcționarii Primăriei Chișinău vin la muncă la ora 10-11”

15 ianuarie 2018, ora 17:00

„Am avut nu o singură sesizare. Faptul că funcționarii vin la muncă la ora 10-11 este un lucru inadmisibil, cea ce presupune că, fie ei nu au de muncă, sau că nu-și fac lucrul, sau că vin degeaba să-și primească salariile. Vom face o analiză cu Direcția de Resurse Umane. Am dat și o dispoziție ca funcționarii să fie verificați electronic la ce oră vin la muncă și când pleacă”, a declarat Silvia Radu.

Acest lucru ne va ajuta să eficientizăm la maxim numărul de personal și să vedem câți oameni sunt necesari ca să muncească într-o direcție sau alta. Avem personal care are peste o sută de zile de vacanță. Sunt multe nereguli ce ține de disciplina muncii din cadrul Primăriei”, a conchis edila Capitalei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram