Se judecă pentru ușa de la WC; Pretura sectorului Centru, dată în judecată de Asociația „Motivația”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Se judecă pentru că nu au adaptat conform standardelor ușa de la toaletă. Asociația „Motivația”, care are drept scop îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități și atingerea unui grad sporit de incluziune socială a acestora, a dat în judecată Pretura sectorului Centru, în care ușa toaletei nu corespunde standardelor.

După ce la Pretură au fost finalizate lucrările de reparație, s-a constatat că toaleta nu corespunde standardelor pentru persoanele cu dizabilități. Astfel, asociația „Motivația” a dat în judecată reprezentanții Preturii.

Primarul general interimar, Silvia Radu, a cerut vicedirectorului Direcției generale transport public şi căi de comunicaţie, Vitalie Butucel, să rezolve cazul fără judecată, schimbând ușa toaletei.

„Ei se judecă cu Pretura sectorului Centru pentru ușa de la WC. Ați adaptat tot, mai puțin ușa de la WC. Ei au spus că au dat în judecată Pretura și cer ca ușa să fie mărită. Eu cred că ușa dată poate fi mărită fără judecată. Am înțeles că s-a făcut reparație și cei care au făcut asta nu au respectat standardele. Vedeți contractul și puneți o nouă ușă”, a cerut Silvia Radu.

Acesta i-a dat lui Butucel 3 săptămâni la dispoziție pentru a rezolva problema. „Vă dau termen de 3 săptămâni ca să interveniți în acest caz”, a adăugat primarul general interimar.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...