Accidentul de la Anenii Noi: A fost lansată linia fierbinte 901

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a a anunțat astăzi că a lansat linia fierbinte 901, unde rudele și apropiații persoanelor implicate în accidentul  din apropierea localității Todirești, raionul Anenii Noi pot obține informații privind starea persoanelor traumatizate, dar și locul aflării persoanelor decedate.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va monitoriza acțiunile ulterioare în urma accidentului și va furniza informațiile necesare rudelor persoanelor care au avut de suferit.

Accidentul de circulație a avut loc în această dimineață în pe traseul R2 km 28 Chișinău – Bender. În urma impactului a două automobile de model Audi și Dacia 5 persoane, inclusiv un minor au decedat.

Alte două persoane au fost transportate cu diverse traumatisme în spital.

La fața locului pentru lucrări de descarcerare și deblocare au acționat 3 echipaje de pompieri și salvatori.

Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.