(VIDEO) TOP Box-Office: Cinci cele mai urmărite filme în weekend

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Filmul „Jumanji: Welcome to the Jungle”, regizat de Jake Kasdan, cu Dwayne Johnson în rol principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, iar între primele zece lungmetraje clasate se regăsesc trei premiere.

Lungmetrajul a generat încasări de 27 de milioane de dolari, în cele trei zile de weekend, iar la nivel global, de la lansare, 666,1 milioane de dolari.

„The Post” al lui Steven Spielberg, cu Tom Hanks şi Meryl Streep în rolurile principale, a urcat 13 poziţii în clasament. Filmul, care a fost lansat în câteva săli de cinema pe 22 decembrie şi, la nivel global, pe 12 ianuarie, a generat în weekend încasări de 18,6 milioane de dolari.

Filmul de acţiune „The Commuter”, cu Liam Neeson şi Vera Farmiga în distribuţie, a debutat pe locul al treilea în clasamentul nord-american, după ce a generat încasări de 13,4 milioane de dolari.

Pelicula horror „Insidious: The Last Key”, de Adam Robitel, a coborât două poziţii în top, după al doilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 12,1 milioane de dolari.

Musicalul „The Greatest Showman”, cu Hugh Jackman în rol principal, a coborât un loc – după al patrulea weekend – şi ocupă poziţia a cincea în box office-ul nord-american. Filmul a generat încasări de 11,8 milioane de dolari.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...