(VIDEO) Barcelona, revenire spectaculoasă cu Sociedad; Rămâne singura echipă din Europa neînvinsă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

FC Barcelona a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-2, echipa Real Sociedad, într-un meci din etapa a XIX-a a campionatului Spaniei, în care a revenit de la 0-2.

Barcelona a rămas singura echipă neînvinsă dintre cele care activează în cele mai bune 5 campionate ale Europei, după o revenire istorică pe un teren unde nu mai câștigase de 11 ani.

Barcelona nu mai revenise după ce a fost condusă la pauză într-un meci din Țara Bascilor de pe 21 aprilie 1929. Atunci, Real Union (club aflat în acest moment în Segunda Division B – Grupa 2) avea 1-0 după 45 de minute, iar catalanii întorceau scorul în repriza secundă, pentru o victorie cu 2-1.

De atunci, pentru Barcelona era un adevărat coșmar să fie condusă la pauză în Țara Bascilor. În astfel de cazuri, mai adunase 7 egaluri (doar unul în ultimii 30 de ani) și nu mai puțin de 51 de înfrângeri!

„Remontada istorică!”, au scris fanii Barcelonei pe rețelele de socializare, încântați că favoriții lor au recuperat dezavantajul de două goluri și au marcat de 4 ori, reușind să învingă pe un teren unde nu mai cunoscuseră victoria de 11 ani.

Două dintre cele 4 goluri ale liderului autoritar din La Liga au fost cu adevărat speciale: cel de 2-2, marcat de Luis Suarez în minutul 50 (primul de partea uruguayanului, care duminică a reușit o dublă) și cel de 2-4, prin care Messi a închis tabela în minutul 85.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...