Presa spaniolă: „Cristiano Ronaldo vrea să se ducă la Manchester United”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ziarul As a publicat pe prima pagină a ediției de luni dorința lui Cristiano Ronaldo de-a pleca de la Real Madrid. Potrivit publicației iberice, starul în vârstă de 32 de ani nu este dornic să continue pe ”Bernabeu” și vrea să revină după nouă ani la Manchester United.

Cristiano Ronaldo traversează o criză în acest sezon la Real Madrid, acolo unde a înregistrat cel puțin la nivelul Primerei Division, cele mai slabe rezultate din 2009 încoace, adică de când a semnat cu formația de pe ”Santiago Bernabeu”.

După cum spune ziarul de casă al Realului, Ronaldo nu mai vrea să continue pe ”Bernabeu” și vrea să dea curs unei mutări pe ”Old Trafford”, acolo unde a mai evoluat între anii 2003 și 2009. Jurnaliștii au aflat această informație după ce portughezul le-a dezvăluit planul său mai multor amici.

Ronaldo este frustrat că președintele Florentino Perez nu s-a ținut de cuvânt după ultima finală de Liga Campionilor când i-a promis că-i va mări considerabil contractul. Cum promisiunea oficialului nu a fost onorată, starul vrea acum să plece de la Real. De asemenea, în decizia lui cântărește și faptul că Perez vrea să-l folosească drept monedă de schimb cu Neymar Jr., starul de la Paris Saint Germain.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...