19:32:30 19.04.2024
Stiri

REȚETĂ // Cartofi dulci cu parmezan la cuptor

Știri 14.01.2018 15:20 Vizualizări1594 Autor: Ziarul National


REȚETĂ // Cartofi dulci cu parmezan la cuptor sursa: eva.ro

Originari din America Centrală, cartofii dulci încep treptat să devină populari și în țara noastră. Iar motivele sunt cât se poate de simple: acești cartofi sunt sănătoși, gustoși și foarte ușor de preparat. O metodă rapidă de a-i găti este la cuptor, cu parmezan și usturoi. Sunt absolut delicioși!

Ingrediente:

2 cartofi dulci

2 lingurițe cu usturoi pisat

1 lingură cu ulei de măsline

2 linguri cu unt topit

4 linguri cu parmezan ras

pătrunjel uscat

sare după gust

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Curăță cartofii dulci și taie-i în cuburi de aproximativ trei centimetri. Pune usturoiul, uleiul, untul, sarea și parmezanul într-o pungă resigilabilă și amestecă bine.

Adaugă cartofii în pungă și agită bine până când sunt acoperiți cu amestecul de condimente. Pune folie de aluminiu pe o tavă întinsă și unge cu puțin ulei. Așază cartofii în tavă, într-un singur strat uniform. Pune la cuptor și lasă timp de aproximativ 20 de minute.

Servește cartofii fierbinți și presară deasupra pătrunjel uscat.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md