(video) Jeremy Clarkson a parodiat Gymkhana lui Ken Block

În cel de-al cincilea episod al noului sezon The Grand Tour, Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii emisiunii, a parodiat “Gymkhana” lui Ken Block.

Compilaţia de trucuri la volanul unui Subaru Impreza WRX STI, numită Farmkhana: Ultimate_Country_Playground, a fost vizualizată deja de peste jumătate de milion de oameni.

Vezi şi: (video) Aventurierii din The Grand Tour au mers la schi cu Jaguar-uri vechi

În imaginile video de mai jos vă arătăm scene amuzante din culisele filmării Farmkhana. Realitatea este că aproape toate trucurile au fost realizate de campionul şi pilotul britanic Mark Higgins.

Turaţiile mari, schimbul treptelor şi apăsarea în ritmuri de dans a pedalelor a fost înregistrată preliminar, după care s-au inclus în montaj. Clarkson este de părere că aşa procedează şi Block, aceste inserţii fiind arătate atunci când pilotul face greşeli.

Vezi şi: Drift cu Ferrari F40 intr-o fermă (video)

Fiind un debut pentru Jeremy Clarkson, în context, amintim că şi Ken Block a folosit un Subaru WRX STI pentru prima ediţie Gymkhana care a apărut în 2008.

Vezi şi: (video) Să fie ultima parte? Ken Block şi echipa prezintă teaserul pentru GymkhanaTEN

Vezi şi: (video) Drag race The Grand Tour: Rimac Concept One vs Honda NSX vs Lamborghini Aventador S

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/