/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Prognoza METEO pentru Anul Nou pe stil vechi sau ajunul Sfântului Vasile. Ce temperaturi vom avea?

missing
13 ianuarie 2018, ora 14:29

În nordul țării se anunță o zi tristă și posomorâtă. Dimineața vom avea parte de -6 grade, iar la orele amiezii, mercurul termometrelor va indica -4 grade.

În centru vom avea același tablou meteorologic. Vreme va fi mohorâtă, iar cerul – stăpânit de nori. Temperatura aerului va oscila între -5 și -3 grade.

Și în sudul țării vom găsi temperaturi în scădere și vreme posomorâtă. Dimineața, temperatura aerului va fi de -4 grade, iar la prânz se vor înregistra -3.

La Chișinău e posibil să fulguiască dimineață. Înnorările vor persista pe tot parcursul zilei, iar vremea se anunță a fi posomorâtă. La noapte se vor înregistra -4 grade, iar la orele amiezii vom avea o temperatură de -3 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram