Jumătate de miliard de euro pentru Neymar: Clubul care se bate cu Real pentru transferul istoric

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Manchester United pregăteşte o lovitură nemaiîntâlnită pe piaţa transferurilor. „Diavolii” vor să ofere 500 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Old Trafford pe Neymar.

Anunţul a fost făcut de francezii de la Le10Sport, iar presa din Spania a preluat informaţia. În aceeaşi zi s-a vorbit de intenţia lui Florentino Perez de a cheltui 400 de milioane de euro pentru starul brazilian.

Astfel, aceasta poate deveni cea mai dură luptă din istorie, ţinând cont că Jose Mourinho e fanul numărul unu al sud-americanului de 25 de ani.

Astfel, cele 222 de milioane de euro plătite de PSG pentru Neymar ar reprezenta o sumă „modică” faţă de jumătatea de miliard de euro pe care englezii sunt pregătiţi să o ofere.

Avantajul poate fi în curtea Realului. Al Khelaifi e interesat să îl aducă pe Cristiano Ronaldo, portughezul care pare din ce în ce mai nemulţumit pe Bernabeu.

În acest sezon, Neymar a marcat 20 de goluri în 22 de meciuri oficiale pentru PSG. În august 2017, brazilianul a devenit cel mai scump jucător al planetei, după ce PSG a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro pentru atacantul de 25 de ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...