/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Ilie Bivol s-a răzgândit. Nu va mai restitui banii care i-au fost donați după ce i-a ars casa

missing
12 ianuarie 2018, ora 17:22

„După ce am văzut toți proștii care s-au bucurat, am decisă nu întorc banii, pentru că așa îi fac fericiți. Am decis să nu returnez banii, pentru că persoanele care au donat au vrut să mă ajute. Am văzut reacțiile oamenilor și nu are rost să mă îndreptățesc în fața lor. Știu că le fac în ciudă oamenilor care vor să le demonstrez ceva. Banii am să îi iau și am să îmi reconstruiesc casa. Mulțumesc celor care au donat”, a spus Ilie.

Potrivit pompierilor incendiul din casa vloggerului ar fi izbucnit din cauza exploatării necorespunzătoare a șemineului care era instalat în încăpere. Vloggerul își recunoaște vina, însă are o explicație: „Nu am fost atent și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Am lăsat ușa la șemineu dechisă când am plecat, dar acolo nu era foc”.

Ilie susține că nu a fost ideea sa să colecteze bani pentru a-și renova casa, ci a părinților săi, însă nu a vrut să fure de la nimeni bani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram