(foto) Un Tesla Roadster care va apărea abia în 2020 a fost văzut pe un drum public din SUA

Noul electromobil Tesla Roadster a fost prezentat la mijlocul lunii noiembrie a anului trecut şi poate fi deja comandat. Producătorul a declarat că intenţionează să-l producă în serie abia în anul 2020 şi până atunci are timp să-l facă după toate aşteptările.

Recent, un exemplar al mașinii de curând prezentate a fost observat pe drumurile din Los Angeles, scrie Electrek.

După startul vânzărilor în 2020, Tesla Roadster va putea fi considerată cea mai rapidă mașină de pe planetă. Datorită motoarelor electrice pe care le are va putea accelera de la 0 şi până la 96 km/h în 1.9 secunde. Elon Musk a afirmat că acest timp infim îl va putea realiza un model în configuraţie standard!

La acest capitol electromobilul a întrecut hipercarul Bugatti Chiron şi mai urmează să vedem dacă va reuşi să dezvolte o viteză maximă de peste 400 de km/h după cum s-a anunţat.

Vezi şi: (video) Performanțele impresionează! Iată cât de rapid este noul Tesla Roadster în realitate

Potrivit martorilor oculari, la volanul maşinii văzute pe o stradă din Los Angeles se afla designerul şef al companiei – Franz Von Holzhausen. Cel mai probabil acesta a folosit automobilul pentru a face o sesiune foto, lucru confirmat prin postarea care a făcut-o recent pe pagina sa de Twitter.

Șoferii care au făcut fotografiile susțin că mașina s-ar fi stricat și ar fi rămas imobilizată în mijlocul drumului, iar Holzhausen aștepta un camion cu platformă pentru evacuare. Mai târziu Tesla a dezmințit acest zvon și a menționat că Roadster și-a continuat drumul independent.

Vezi şi: Un american a primit 100% reducere pentru o maşină pe care Tesla încă nu a făcut-o

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/