Îți place manga și anime? Vino la seria de evenimente „Anime Screening Night”

foto

Te întrebi cum poți să te relaxezi și să petreci timpul cât mai bine? Atunci rezervează-ți serile pentru a privi anime împreună cu noi.

Anime reprezintă orice film de animație produsă în Japonia sau originară din aceasta. La originea acestui gen stau benzile desenate japoneze numite manga. Cu toate că anime-ul este considerat uneori în mod eronat un „gen” (precum comedia, drama, etc.), în realitate este o formă de artă care include toate genurile întâlnite în literatură și cinema. În Japonia filmele de animație sunt foarte îndrăgite, semnificativ fiind faptul că în anul 2001 filmul anime Spirited Away (Sen to Chihiro no Kamikakushi) a întrecut filmul Titanic. În Moldova comunitatea de anime și evenimente dedicate filmelor de animație Japoneze este în creștere.

foto1

În data de 12 ianuarie vom privi Overlord la iHub, iar pe 19 ianuarie Assassination Classroom la Generator Hub.
Evenimentele sunt organizate de două ori pe lună: unul la iHub și altul la Generator Hub. Pentru a participa la următoarele evenimente vizitați pagina de Facebook/EllationMoldova. Intrarea este gratuită, dar este nevoie de înregistrarea prealabilă la eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente