Vești bune pentru Chelsea; Doi jucători de bază își prelungesc contractele

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Deși presa internațională a scris că belgianul Eden Hazard este ca și transferat de Real Madrid, decarul lui Chelsea va rămâne pe Stamford Bridge. Fotbalistul de 27 de ani a dat de înțeles că vă semna un nou contract. La fel și portarul Thibaut Courtois.

Înţelegerea lui Hazard cu Chelsea expiră în vara lui 2020, iar formaţia patronată de Abramovich i-a pus deja pe masă belgianului două oferte. Ambele au fost refuzate, în ciuda faptului că Hazard ar fi devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, cu un salariu stagional de 17,6 milioane de euro. În acest moment, Pogba are cel mai mare salariu din Anglia – 17 milioane de euro pe an.

Prezent alături de Courtois la un meci din NBA jucat la Londra, Hazard i-a anunțat pe jurnaliștii englezi că va rămâne la Chelsea. „Da, cred că voi semna un nou contract” a precizat Hazard, adăugând apoi. „Prima dată cred că va semna însă Courtois și apoi voi semna și eu”.

Portarul belgian va intra în vară în ultimul an de contract cu Chelsea și, la fel ca și Hazard este pe radarul lui Real Madrid. Ținând cont de declarațiile conaționalului său, sunt însă șanse mari ca ambii să continue pe Stamford Bridge.

Presa din Franţa a precizat că motivul pentru care Hazard nu a acceptat până acum să-şi pună semnătura pe un nou contract cu „albaştrii” este iminenţa transferului la Real Madrid şi că viitorul fotbalistului este departe de clubul londonez. De partea cealaltă, Courtois a recunoscut în nenumărate rânduri că și-ar dori să revină într-o zi la Madrid, acolo unde a jucat timp de câțiva ani în tricoul lui Atletico.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...