(video) Ediţie limitată! Noul Renault Clio R.S.18 va fi disponibil în Europa din acest an

Subdiviziunea Renault Sport anunţă că a pregătit o ediţie limitată a hatchback-ului Clio R.S. care se numește 18. Maşina sport va fi construită în ediţie limitată şi este dedicată celor 40 de ani de activitate în F1, dar şi noului monopost al echipei Renault din Formula 1, care urmează a fi arătat puţin mai târziu.

Versiunea specială a modelului compact este vopsită într-o culoare neagră Deep Black, cu o serie de accente de culoare Sirius Yellow pe caroserie – pe bara de protecție, pe pragurile şi pe jante. Să fie asta un indiciu că monopostul F1 din acest an a celor de la Renault îşi va schimba culoarea?

Iată cum arăta cel de anul trecut: (foto/video) Renault Sport Formula 1 Team a organizat premiera lui R.S.17

În habitaclu, Renault Sport a acoperit scaunele şi volanul cu Alcantara și piele. În plus, pe praguri există logouri R.S., dar şi numărul de ordine al maşinii făcute în ediţie limitată.

Vezi şi: (foto/video) Renault prezintă hatchback-ul fierbinte Clio R.S. 16

Renault Clio R.S. 18 a fost construit pe baza modelului R.S. 220 EDC Trophy, având la dispoziţie 220 de CP şi 280 de Nm generaţi de motorul turbo și funcția Torque Boost care crește temporar cuplul cu 20 de Nm. Cei de la Renault Sport au mai lucrat la suspensie pentru a reduce garda la sol 20 de mm în faţă şi 10 mm în spate, dar şi la servodirecţie pentru a face maşina mai agilă în viraje.

Un Renault Clio R.S. 18 vine standard cu un nou sistem de evacuare a gazelor de eşapament de la Akrapovic, care oferă un sunet plăcut şi în acelaşi timp agresiv.

Ediţia limitată Renault Clio R.S. 18 va fi scoasă în vânzare în Europa în prima jumătate a anului 2018.

Vezi şi: (foto) AutoSpot MD: Premieră absolută în Moldova. Primul Renault Clio R.S. a fost importat în ţară

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/